Projecten

Grondsanering voormalig KVL gebouw te Oisterwijk

In opdracht van de Broek Systemen hebben wij een schone geul gecreëerd zodat de nuts partijen hun leidingen in de schone grond kunnen leggen. Hiervoor is het werkgebied afgezet met bouwhekken en een decontaminatie-unit. Via de decontaminatie-unit waar de beschermpakken en andere PBM’s aanwezig zijn en toegepast worden gaan we het vervuilde terrein in. Eerst is de vervuilde grond gesaneerd en de geul afgeschermd met folie. Op deze folie is een laagje schone zand aangebracht waarop de nutspartijen de leidingen op kunnen leggen. Nadat deze klaar zijn worden de leidingen afgedekt met schone grond en de bestrating weer hersteld. Na afronding van de werkzaamheden via de decontaminatie-unit moeten we het vervuilde gebied ook weer verlaten. In de decontaminatie-unit is een douche aanwezig en kunnen de schone kleren weer worden aangetrokken.

150Kv stations van TenneT

Konings Kabellas-Glasvezel is bezig met de werkzaamheden voor de 150Kv stations van TenneT. (Gouda, Krimpen en Delft) Op dit werk gaan diverse glasvezelkabels intern geblazen worden vanuit de serverruimte naar de diverse veldhuisjes op het terrein. Daarna word de kabel afgemonteerd, gelast, gemeten en opgeleverd aan de opdrachtgever.

Backbone laswerk en OTDR-metingen (Gelder Telecom)

Konings Kabellas-Glasvezel is in opdracht van Van Gelder Telecom backbone laswerk en OTDR-metingen aan het uitvoeren in het Eurofiber netwerk. Zo zijn er diverse werkzaamheden gedaan in Groningen, Maastricht, Eindhoven, Breda, Hilversum, Amersfoort, Soest, Woerden, Almere, Den Haag en in Amsterdam. Dit geeft een kleine indicatie van de omvang van het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

Werkzaamheden eerste AP (Area Pop) gebied

Konings Kabellas-Glasvezel heeft de werkzaamheden in het eerste AP (Area Pop) gebied afgerond. Er zijn nu ongeveer 2700 woningen die aangesloten kunnen worden op het supersnelle glasvezelnetwerk! Op naar het volgende AP gebied!

Nieuw Project FTTH-Almelo

Cogas start met de aanleg van glasvezel in Almelo. Ruim 34.000 huishoudens worden vóór 2015 aangesloten op het netwerk. De opdracht om deze klus te klaren is gegund aan Siers Telecom B.V. Konings Kabellas-Glasvezel gaat in opdracht van Siers Telecom B.V. de laswerkzaamheden in zowel AP (Area POP) als DP (Distributiepunt) verzorgen. Hieronder vindt u de kaart van het aansluitgebied in Almelo.