Nieuwsberichten

Vacature: Veiligheidskundige / KAM-coördinator

FUNCTIE: Veiligheidskundige / KAM-coördinator

Konings groep is per direct op zoek naar een veiligheidskundige / KAM-coördinator.

De veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Jij kan hierbij het verschil maken!!

De functie:

Als veiligheidskundige / KAM-coördinator adviseer en ondersteun je de directie en het verantwoordelijke (project) management op het gebied van arbeidsomstandigheden in het algemeen en veiligheid op de projecten specifiek. Je bent verantwoordelijk voor de beleidsontwikkeling en advisering t.a.v. kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu en bent als geen ander in staat om de klant te adviseren op het gebied van de beheersing van arbeidsrisico’s. Je voert risico inventarisaties, werkplekbezoeken en veiligheidsinspecties uit. T.a.v. projecten in de verontreinigde grond neem jij zowel de voorbereiding als projectbegeleiding voor je rekening. Door je goede sociale en communicatieve vaardigheden weet je zowel individueel als in groepsverband medewerkers bewust te maken van het belang van veilig werken. Denk hierbij onder andere aan het opstellen en geven van trainingen en toolboxmeetings. Je analyseert verzamelde informatie en stelt adviesrapportages op voor zowel interne als externe stakeholders om zo de veiligheid te bevorderen. Daarnaast onderzoek je ongevallen en afwijkingen en doe je aanbevelingen om deze in de toekomst te voorkomen. Door je goede adviesvaardigheden leidt dit ook daadwerkelijk tot verbetering van de arbeidsomstandigheden. Je voert interne audits uit en begeleid externe audits op het gebied van VCA, ISO 9001, CKB en BRL 7000. Ook stel je V&G plannen op en zie je toe op de uitvoering hiervan.

Je komt voor deze functie in aanmerking indien je:

  • Minimaal in het bezit bent van het MVK diploma;
  • Beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • In het bezit bent van rijbewijs B;
  • In het bezit van een VOL-VCA diploma;
  • Het is een pré als je beschikt over een DLP certificaat en kennis van kabel en leidingwerk hebt;
  • Goede sociale, communicatieve- en adviesvaardigheden hebt.

Daarnaast ken je de relevante wet- en regelgeving, normen VCA, ISO 9001, CKB en BRL 7000 en houd je nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied nauwlettend in de gaten.

Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dan ontvangen wij graag je gemotiveerde sollicitatie d.m.v. het sturen van een email naar marts@konings-groep.nl

Voor overige informatie m.b.t. deze vacature kun je contact opnemen met M. Arts op 0486-414395 (ma-di-do).

Konings- groep verduurzaamt eigen pand met Saled verlichting

Konings Groep verduurzaamt eigen pand met Saled verlichting

Saled heeft begin deze maand LED tubes geleverd voor in de kantoren en het magazijn van het Ravensteinse Konings Groep. Het bedrijf, onder andere actief als aannemer in de OVL, heeft de installatie door eigen medewerkers laten uitvoeren. De totale besparing komt uit op bijna 20.000 kWh.

In het pand aan De Heinen 4 in Ravenstein zijn bijna 200 TL-buizen van 58w en 18w vervangen door respectievelijk 22w en 10w LED tubes. De gezamenlijke jaarlijkse besparing zal 19.881kWh bedragen, en zorgt ervoor dat de investering binnen twee jaar is terugverdiend.

Duurzame ambities
Met de investering in de nieuwe verlichting onderstreept Konings Groep andermaal de duurzame ambities. Naast afvalscheiding, zuinigere bedrijfsbussen en de installatie van zonnepanelen is dit een nieuwe stap naar een nog duurzamere toekomst. Een stap die bovendien benadrukt dat Konings Groep niet alleen innovatief is met buitenverlichting, maar ook met binnenverlichting voorop loopt.

Saled en Konings hebben eerder succesvol samengewerkt bij OVL-projecten, waaronder in de Gemeente Goirle. Saled bedankt het team van Konings Groep voor de prettige samenwerking en kijkt uit naar nog meer duurzame projecten!

Uitbreiding en vacatures

In verband met uitbreiding van werkzaamheden bij Konings Verlichtingstechniek hebben we 2 nieuwe Kubota minigravers aangeschaft.

Vanwege deze uitbreiding zijn we ook nog steeds op zoek naar E-monteurs en chauffeurs!

Weet jij van aanpakken, kun je goed samenwerken en ben je flexibel en een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Gert-Jan Janssen 06-20801093 of mail je CV naar gjjanssen@konings-groep.nl Weet jij van aanpakken, kun je goed samenwerken en ben je flexibel en een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Gert-Jan Janssen 06-20801093 of mail je CV naar gjjanssen@konings-goep.nl

 

CKB en BRL 7004 certificaten

We zijn volledig CKB-gecertificeerd (Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven), wat betekent dat we de binnen de kabelinfrastructuur aan de hoogste normen voldoen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden. Ook beschikken wij over het certificaat BRL 7000, Protocol 7004 (beoordelingsrichtlijn SIKB 7000, Protocol 7004 heeft betrekking op de uitvoering van bodemsaneringen tijdelijke uitplaatsing van grond dus het graven van sleuven en las gaten), zodat onze mensen ook in vervuilde grond mogen werken. Zodat wij onze opdrachtgevers volledig van dienst kunnen zijn.

Zonnepanelen en bussen beter voor het milieu

Op het dak van ons bedrijf hebben we 96 zonnepanelen geplaatst waar wij 20.000 KW/uur per jaar mee terug kunnen leveren. Tevens zijn de nieuwe bussen die wij aanschaffen uitgerust met een EURO5 motor die beter zijn voor het milieu.

 

 

 

 

 

 

KWF kankerbestrijding

Velen van ons kennen in hun directe omgeving mensen die ziek zijn en tegen kanker vechten. Dat geldt ook voor Konings-groep. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Daarom helpt Konings-groep mee en is zakenvriend van KWF Kankerbestrijding.