Nieuwsberichten

Vacature: Projectleider Glasvezeltechniek

GEZOCHT: PROJECTLEIDER GLASVEZELTECHNIEK

De functie:

In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor een goede begeleiding en afronding van diverse glasvezel projecten op zowel operationeel als financieel vlak.

 

Je bent eindverantwoordelijk voor de planning, de werkvoorbereiding, de uitvoering, de oplevering en het resultaat van de werken bij onze klanten. Je onderhoudt contact met deze klanten inzake werken in uitvoering en nieuw te verwachten werken. Je coördineert en instrueert onze medewerkers bij het verrichten van de aan hen opgedragen taken.

Je draagt zorgt voor een goede communicatie tussen collega’s, interne afdelingen, naleving KAM-beleid en bent er verantwoordelijk voor dat interne/externe processen correct en tijdig worden uitgevoerd. Daarnaast behoren commerciële activiteiten ook tot je taken, hierbij valt te denken aan het onderhouden van contacten met bestaande klanten en het aangaan van nieuwe contacten om het werkaanbod op peil te houden.

Samengevat ben jij degene die verantwoordelijk is om een optimaal rendement uit personeel en materieel te behalen t.b.v. een succesvol project/werk.

Wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Vaktechnische glasvezelkennis;
  • Je bent motiverend, communicatief vaardig, kostenbewust, oplossingsgericht, daadkrachtig en een teamplayer;
  • Geldig VOL-VCA certificaat.

Wij bieden

  • Een plezierige werkomgeving;
  • Een ambitieus bedrijf met korte communicatielijnen;
  • Grote mate van zelfstandigheid;
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Spreekt bovenstaande je aan en ben je een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Erik Albers 0486-414395 of mail je CV naar marts@konings-groep.nl

Konings- groep verduurzaamt eigen pand met Saled verlichting

Konings Groep verduurzaamt eigen pand met Saled verlichting

Saled heeft begin deze maand LED tubes geleverd voor in de kantoren en het magazijn van het Ravensteinse Konings Groep. Het bedrijf, onder andere actief als aannemer in de OVL, heeft de installatie door eigen medewerkers laten uitvoeren. De totale besparing komt uit op bijna 20.000 kWh.

In het pand aan De Heinen 4 in Ravenstein zijn bijna 200 TL-buizen van 58w en 18w vervangen door respectievelijk 22w en 10w LED tubes. De gezamenlijke jaarlijkse besparing zal 19.881kWh bedragen, en zorgt ervoor dat de investering binnen twee jaar is terugverdiend.

Duurzame ambities
Met de investering in de nieuwe verlichting onderstreept Konings Groep andermaal de duurzame ambities. Naast afvalscheiding, zuinigere bedrijfsbussen en de installatie van zonnepanelen is dit een nieuwe stap naar een nog duurzamere toekomst. Een stap die bovendien benadrukt dat Konings Groep niet alleen innovatief is met buitenverlichting, maar ook met binnenverlichting voorop loopt.

Saled en Konings hebben eerder succesvol samengewerkt bij OVL-projecten, waaronder in de Gemeente Goirle. Saled bedankt het team van Konings Groep voor de prettige samenwerking en kijkt uit naar nog meer duurzame projecten!

Uitbreiding en vacatures

In verband met uitbreiding van werkzaamheden bij Konings Verlichtingstechniek hebben we 2 nieuwe Kubota minigravers aangeschaft.

Vanwege deze uitbreiding zijn we ook nog steeds op zoek naar E-monteurs en chauffeurs!

Weet jij van aanpakken, kun je goed samenwerken en ben je flexibel en een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Gert-Jan Janssen 06-20801093 of mail je CV naar gjjanssen@konings-groep.nl Weet jij van aanpakken, kun je goed samenwerken en ben je flexibel en een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Gert-Jan Janssen 06-20801093 of mail je CV naar gjjanssen@konings-goep.nl

 

Vacature Konings Verlichtingstechniek B.V.

GEZOCHT: E-MONTEUR INFRA (voor openbare verlichtings werkzaamheden)
Voor onze specialisatie verlichtingstechniek zijn wij op zoek naar LS/OV MONTEURS voor de arbeidsduur van minimaal 38 uur per week. Ter versterking van ons team zoeken wij iemand die in het bezit is van een MBO diploma niveau 2 of 3 infratechniek, monteur data/elektra of monteur laagspanningsnetten. Aanvullend bezit je de volgende certificaten: BEI, VP of AVP, VCA en Veilig werken langs de weg, LS verbindingen en eventueel BHV. Ervaring in de infratechniek is een pre.

Weet jij van aanpakken, kun je goed samenwerken en ben je flexibel en een toegevoegde waarde voor ons team neem dan contact op met Gert-Jan Janssen 06-20801093 of mail je CV naar gjjanssen@konings-goep.nl

CKB en BRL 7004 certificaten

We zijn volledig CKB-gecertificeerd (Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven), wat betekent dat we de binnen de kabelinfrastructuur aan de hoogste normen voldoen als het gaat om kwaliteit, veiligheid, milieuzorg en arbeidsomstandigheden. Ook beschikken wij over het certificaat BRL 7000, Protocol 7004 (beoordelingsrichtlijn SIKB 7000, Protocol 7004 heeft betrekking op de uitvoering van bodemsaneringen tijdelijke uitplaatsing van grond dus het graven van sleuven en las gaten), zodat onze mensen ook in vervuilde grond mogen werken. Zodat wij onze opdrachtgevers volledig van dienst kunnen zijn.

Zonnepanelen en bussen beter voor het milieu

Op het dak van ons bedrijf hebben we 96 zonnepanelen geplaatst waar wij 20.000 KW/uur per jaar mee terug kunnen leveren. Tevens zijn de nieuwe bussen die wij aanschaffen uitgerust met een EURO5 motor die beter zijn voor het milieu.