Over Konings

Konings-Groep is een middelgroot bedrijf met een 70-tal vaste medewerkers. Het bedrijf is in staat alle technische werkzaamheden uit te voeren voor zowel de traditionele koperverbindingen als voor de moderne glasvezelverbindingen.

Dit moderne CKB en BRL 7000 Protocol 7004 gecertificeerde bedrijf kent nog steeds een gezonde groei wat vooral komt door de gemaakte tijdsafspraken en de constante kwaliteit van de geleverde werkzaamheden.

Naast de investeringen die het bedrijf ten behoeve van de kwaliteit in het werk doet worden ook de medewerkers regelmatig bijgeschoold. Door de uitwisseling van ervaringen van de meer ervaren krachten binnen het bedrijf worden jonge werknemers opgeleid. Daarnaast kunnen de monteurs in opleiding oefenen in ons eigen leslokaal.

In het bedrijf werken telecom-monteurs, glasvezelmonteurs, meettechnici, e-monteurs, kraanmachinisten, grondwerkers en stratenmakers.

Door al onze ervaringen en de constante kwaliteit die we leveren, zijn we een betrouwbare partner voor al onze opdrachtgevers in geheel Nederland.