Zakelijk totaal

Totaal oplossingen

Door een nauwe samenwerking met kwalitatief goede en betrouwbare bedrijven kunnen wij u een compleet installatiepakket aanbieden zowel actief als passief. Met onze partners hebben we afspraken gemaakt waardoor werkzaamheden correct opvolgend in een strakke planning kunnen worden uitgevoerd. Door deze overeenkomst kunnen we, naast de reguliere netwerkverbindingen, bijvoorbeeld ook het complete Point to Point pakket voor u verzorgen.
Hieronder vallen de volgende mogelijkheden;
• Verbindingen
• Slagbomen
• Toegangscontrole
• Intercoms
• Camera’s
Daarnaast is het ook mogelijk om een service- en onderhoudscontract bij ons af te sluiten voor zowel koper- als glasvezelverbindingen.

Point to Point

Indien uw bedrijf in meerdere gebouwen en/of meerdere straten is gehuisvest kan het bijzonder aantrekkelijk zijn eens te laten berekenen welke kosten u heeft t.o.v. de huurlijnen van de vele telecom-aanbieders in Nederland. Veel van deze kosten kunt u besparen indien u de locaties van uw bedrijf met interne verbindingen gaat aansluiten. Dat betekent allereerst dat u nog maar 1 server of basisstation nodig heeft in plaats van meerdere zoals dat nu gebruikelijk is. Dus één systeem en dus ook maar één keer een service- of onderhoudscontract. En bijvoorbeeld maar één portier i.p.v. meerdere, want die kan met onze oplossing voortaan op afstand meerdere locaties bedienen. We hebben het nu over bedrijven, maar ook scholen en gemeentelijke objecten kunnen hun te behalen voordeel eenvoudig laten berekenen. Ons uitnodigen voor een geheel vrijblijvend gesprek is meestal dan ook de moeite waard!

Vakantieparken

Voor vakantieparken is het natuurlijk prettig dat hun gasten kunnen genieten van een heerlijke vakantie. Een supersnelle internetverbinding of een scala aan digitale zenders draagt hier zeker aan bij. Door het glasvezelnetwerk hebben de gasten de mogelijkheid om snel een e-book te downloaden op de Ipad en kunnen de kinderen hun favoriete vakantiemuziek binnenhalen. Alle accommodaties worden voorzien van een vaste internet-aansluiting met een Wifi-router voor draadloos gebruik binnen of buiten in de tuin. Stevige zenders zorgen voor een goed signaal, ook op het meest beschutte plekje. Ook verder op het park kan er continue gebruik gemaakt worden van het draadloos internet. Konings biedt een totaalpakket op maat aan.